Satsa på en snygg Kartell lampa

kartell lampa

Det är inte fel att satsa på snygga designlampor att ha i ditt hem. Det finns ju idag flera lamptillverkare som satsar på detta med lampor av olika slag. Kartell är en bra lamptillverkare, som har grymt många och snygga lampor. Du kan kolla in https://www.lamp24.se/maerken/kartell/ för att se flera av dem.

Kartell grundades i Italien, 1949, av den italienska kemiingenjören Giulio Castelli. Till att börja med, så sysslade Castelli mest med att producera delar av plast till bilindustrin. Men han kom sedan att gå över till att göra olika sorters plastprodukter för hushållet. Därefter kom hans snygga Kartell lampor. 

Lamporna som Kartell har, de är snygga att se på samt att de kännetecknas av modern design och av högteknologi i kombination med produktion samt nyskapande i plast.

Många kända designers har varit involverade i att skapa olika Kartell lampor. Bland annars så har de skapats av stora namn som Ron Arad, Antonio Citterio, Michele De Lucchi, Ferruccio Laviani, Piero Lissoni, Vico Magistretti, Enzo Mari, Alberto Meda, Paolo Rizzatto och Philippe Starc.

Hitta dina favoritlampor från Kartell

En Kartell lampa pryder sin plats i hemmet. Lamporna är ett helt annorlunda sätt att använda plastmaterial på och har gjort att detta material fått en bättre status, då de har både kvalitet och snygg design. Lamporna i sig, de har ett exklusivt utseende och det trots dess material de är tillverkade i!

Från Kartell kan du hitta den snygga Kartell Bourgie bordslampan som har en snidad kropp samt en mycket elegant skärm. Det finns även andra snygga varianter av Kartell lampor så som Kartell Bloom pendlarna, Kartell É pendel, Kartell Ge’ pendel och Kartell Taj bordslampor.

Hitta en Kartell lampa som passar dig

Det finns två saker som Kartell lamporna är kända för. Det är att de är färgglada och att de är tillverkade i plast. De har en samtida design, med en italiensk prägel. Idag är många Kartell lampor kända designikoner världen över. Även du kan ha en sådan lampa i ditt hem!

Bland lampor som är populära från detta märke finns taklampan FL/Y och bordslampan Bourgie. Dessa två lampor representerar Kartell som företag på ett bra sätt. Det eftersom att de är tillverkade i ett hållbart plastmaterial så väl som för att de finns i en massa coola färger. 

Vilken Kartell lampa vill du ha?

Kanske det är så att du är sugen på att köpa en Kartell taklampa? Kolla då in serien FL/Y taklampor. De kan du ha i vilket rum du än vill hemma. Välj bland färger så som röd, petroleum, gul och orange.

Om du vill köpa dig en snygg Kartell lampa eller kanske flera, så ska du kolla in det breda sortimentet av dessa hos Lamp24. Hos denna butik på nätet finns det allt från pendellampor, bordslampor och utomhuslampor av detta märke. Lamp24 har även ett brett utbud av andra sorters lampor, från flera olika tillverkare. Det gör att du hos dem kan hitta alla de lampor du vill ha.